فتح آباد خبر
http://fathabad110.ir پایگاه اطلاع رسانی فتح آباد رشتخوار

جو دارای خواص دارویی بسیاری است و با برخورداری از فیبر

رژیمی فراوان در هضم غذا تاثیر به سزایی دارد لذا مصرف آن در

افطار ماه مبارك رمضان توصیه می شود.

جو حاوی یك ماده پایین آورنده كلسترول به نام ' پروپیونیك اسید ' است

كه به هضم غذا، كاهش كلسترول بد خون

و پیشگیری از ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی كمك می كند.

این ماده غذایی با تاثیر در میزان باكتریهای مفید روده

احتمال خطر ابتلا به هموروئید و سرطانهای روده را كاهش می دهد.

كمبود منیزیم موجب افزایش مقاومت سلول به انسولین

و در نتیجه بالا رفتن قند خون و افزایش ریسك ابتلا

به دیابت نوع دو می شود از این رو مصرف جو

از ابتلا به دیابت جلوگیری می كند.

منبع:ایرنا


برچسب‌ها: فتح آباد خبر, سوپ جو, هضم غذا
ارسال در تاريخ جمعه ۶ مرداد ۱۳۹۱ توسط احمد سلیمانی
.: Weblog Themes By Blog Skin :.

اسلایدر