مواد لازم:
بادمجان 5 عدد . سیر 1 بوته . تخم مرغ 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد . نمک و فلفل مقدار لازم
طـرز تهیه : بادمجانهارا روی آتش کباب کنید و پوست انها را بکنید
( تا حدی کباب کنید که بادمجان نرم شده و پوست ان بسوزد ) ،
همچنین میتوانید بادمجان ها را پوست بگیرید و درون روغن سرخ کنید.
بادمجان ها را ساطوری کنید ( با ضربه چاقو خرد و له کنید ) ، گوجه فرنگی ها
را پوست بگیرید و خرد کنید ، سیرها را نیز بکوبید تا له شوند یا رنده کنید.
درون ماهیتابه روغن بریزید و سیرها را درون روغن سرخ کنید سپس گوجه
فرنگی ها خرد شده و بادمجان های ساطوری شده را اضافه نمائید،کمی نمک
بزنید و اجازه دهید با حرارت ملایم اب غذا کشیده شود و به روغن بیفتد.دراین فاصله
درون ماهیتابه ای جداگانه روغن بریزید و تخم مرغها را نیمرو کنید سپس درون
میرزاقاسمی بریزید و لابلای ان جای دهید و بهمراه نان یا برنج سرو نمائید.
برچسبها: فتح آباد رشتخوار, فتح آباد خبر, آموزش آشپزی, میرزاقاسمی